Giften & Leningen

U kunt de toekomst van de Rieshoek samen met ons veilig stellen door het doen van een gift. Voor de bedragen van € 100, € 250, € 500 en € 1.000 mag u iets van ons terug verwachten, zoals hieronder beschreven. Er is ook de mogelijkheid om zelf een bedrag in te vullen.
Uw gegevens worden zorgvuldig geregistreerd. Na de overdracht wordt u verder geïnformeerd over de door u te innen ludieke actie en/of voorwerp. Mocht de aanschaf van het gebouw de Rieshoek onverhoopt niet slagen, dan kunt u ervoor kiezen om uw gift terug te ontvangen.
Wanneer u ervoor kiest om de gift niet terug te ontvangen dan zal de Stichting Beheer en Behoud de Rieshoek in samenwerking met de inwoners van Noordlaren kiezen voor een passende invulling ten behoeve van het dorp.

Giften:

€ 100

Een mok met foto van de Rieshoek.


€ 250

Een workshop met hightea in de Rieshoek. Georganiseerd in samenwerking met alle gebruikers van de Rieshoek.


€ 500

Een plek op de Vip tribune tijdens de eerstvolgende marathon op natuurijs. Georganiseerd in samenwerking met de ijsvereniging Noordlaren.


€ 1.000

Een boeiende boottocht op het Zuidlaardermeer.

 


Renteloze leningen:

Er is de mogelijkheid om een renteloze lening te verstrekken van € 2.500 per obligatie. De obligaties worden geregistreerd door Notariaat Zuidlaren. De aflossingsperiode bedraagt 15 jaar. Al uw gegevens worden zorgvuldig geregistreerd en de leningen worden op een derden rekening ondergebracht bij Notariaat Zuidlaren, totdat definitief duidelijk is dat de crowdfundingsactie is geslaagd. De eerste vijf jaar zal bestaan uit een aflossingsvrije periode. Na deze vijf jaar zal er per jaar een percentage van 10 procent uitgeloot worden in verband met aflossing. Op het moment van uitloting krijgt u de keus om het bedrag direct terug te ontvangen, het bedrag nog te laten staan of het bedrag te schenken. Na het verstrekken van de lening via deze crowdfundingsite ontvangt u een bewijsdocument. De daadwerkelijke obligatie wordt getekend na de sluiting van de crowdfunding. Mocht de aanschaf van het gebouw de Rieshoek toch onverhoopt niet slagen, dan ontvangt u uw totale geleende bedrag terug.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: Berber Keidel, berberkeidel@hotmail.com, tel: 06-41427856