Creatieve Carrousel

Creatieve Carrousel

In de Rieshoek in Noordlaren vindt vrijdag 30 maart een creatieve carrousel plaats voor de crowdfundingsactie

Met als doel om het historische pand als ontmoetingsplek te behouden voor het dorp. De 30ste is er een Creatieve Carrousel voor kinderen in de basisschoolleeftijd uit Noordlaren en omgeving met creatieve en afwisselende workshops naar keuze. Deze actie is gestart op 10 maart en op het moment van schrijven staat de teller op ruim €30.000.

Creatieve Carrousel

Direct na afloop van de Creatieve Carrousel worden om 15.30 uur foto afdrukken op hout van kinderen van Kinderopvang Oki verkocht onder het genot van een hapje en een drankje. De opbrengsten hiervan komen ten goede aan de crowdfundingsactie. Voor meer informatie en opgave kunt u mailen naar activiteitenrieshoek@gmail.com.

Veiling kunstwerken

Vervolgens vindt om 16.00 uur de veiling van een aantal kunstwerken plaats, waarvan (een deel van) de opbrengst eveneens voor de crowdfundingsactie is bestemd. Bent u op zoek naar een uniek schilderij gemaakt door kunstenaars uit de regio, dan bent u van harte welkom!

Marktplaatsactie

Om extra geld in het laatje van de crowdfundingsactie te brengen hebben een aantal kinderen uit Noordlaren het initiatief genomen om hun speelgoed via marktplaats te verkopen.

Bootcamp 24-uurs marathon

Op 14 en 15 april staat er een sportieve crowdfundingsactie gepland: een bootcamp 24-uurs-marathon!

 

Bron: http://www.harenerweekblad.nl/nieuws/42183/crowdfundingsactie-de-rieshoek-creatieve-carrousel/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *